Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Bygg broer, ikke murer" by Enver Djuliman & Lillian Hjorth # eBook PDF Kindle ePub Free

Bygg broer, ikke murer

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bygg broer, ikke murer
  • Author : Enver Djuliman & Lillian Hjorth
  • Release Date : January 06, 2013
  • Genre: Education,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 26285 KB

Description

Dette er en bok til inspirasjon og et redskap for alle som arbeider med mennesker, enten dette er barn og unge, flyktninger, mennesker i konfliktomrÄder, voksne eller gamle.

Boka inneholder konkrete Þvelser og aktiviteter for undervisning i flerkulturell forstÄelse, menneskerettigheter og konflikthÄndtering. Den deltakende pedagogikken gÄr som en rÞd trÄd gjennom det hele. Aktivitetene er tankevekkende, spennende, morsomme, utfordrende og spekket med kunnskap. En viktig bok og verktÞykasse!

Enver Djuliman og Lillian Hjorth har begge ti Ärs erfaring fra undervisning pÄ feltet, bÄde i Norge og i utlandet.

Enver Djulimanhar vÊrt ansatt som undervisningsleder i Helsingforskomiteen siden 1997. Djuliman er jurist og har i tillegg grunnfag i flerkulturell forstÄelse Gjennom sitt ti-Ärige arbeid i i Helsingforskomiteen har Djuliman organisert undervisning og selv undervist i menneskerettigheter, flerkulturell forstÄelse og konflikthÄndtering i Norge, pÄ Vest-Balkan, i Russland og i Hviterussland. MÄlgrupper har vÊrt ungdommer, lÊrere, journalister og ansatte i offentlig sektor.

Lillian Hjorth har vÊrt ansatt som fagsjef i undervisning i Helsingforskomiteen siden 1997 og er utdannet statsviter. Gjennom sitt ti-Ärige arbeid i i Helsingforskomiteen har Hjorth organisert undervisning og selv undervist i menneskerettigheter, flerkulturell forstÄelse og konflikthÄndtering i Norge, pÄ Vest-Balkan, i Russland og i Hviterussland. MÄlgrupper har vÊrt ungdommer, lÊrere, journalister og ansatte i offentlig sektor.


Download Books "Bygg broer, ikke murer" PDF ePub Kindle